Mergi la continut
RODAV

Sistemul Smart Cruise Control cu tehnologia Stop&Go
Modelele Kia oferă un nivel mai înalt de sisteme avansate active și pasive de siguranță decât mulți dintre rivalii săi, datorită unei game îmbunătățite de sisteme de asistență a șoferului. Sistemul avansat de asistență a șoferului dezvoltat de Kia (ADAS - Advanced Driver Assistance Systems) ajută la reducerea producerii multor pericole inerente, dar și a stresului în timpul condusului, protejând pasagerii și alți participanți la trafic în timpul fiecărei călătorii.

Printre acestea se numără și sistemul Smart Cruise Control cu tehnologia Stop&Go și cu ajutorul navigației care permite păstrarea unei distanțe stabilită de șofer față de orice automobil care se află în față, pe aceeași bandă de rulare. De asemenea, cu ajutorul unui scanner aflat în partea frontală, automobilul își poate adapta automat viteza în funcție de automobilul din fața sa. În cazul în care automobilul din față se oprește, atunci și automobilul Kia va face la fel.

Nu uitați că aceste sisteme nu substituie responsabilitatea șoferului în a conduce automobilul său în condiții de siguranță!


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 190 de țări. Astăzi, Kia are peste 52,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 49 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™ și UEFA Europa League, cea mai mare competiție a cluburilor profesioniste de fotbal din lume și partener principal al League of Legends European Championship 2019. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.