Mergi la continut
RODAV

Sistemul de avertizare pentru evitarea coliziunii cu automobilele aflate în punctul mort
Kia se mândrește cu o serie de sisteme active și pasive de siguranță și asistență a șoferului, protejând ocupanții și alți participanți la trafic în timpul călătoriilor. Sistemele de asistență avansată a șoferului (ADAS - Advanced Driver Assistance Systems) oferite de Kia ajută la reducerea pericolelor și stresului în timpul condusului. Pe măsură ce tehnologiile continuă să evolueze, la fel și tehnologiile de asistență a șoferului dezvoltate de Kia, printre ele numărându-se și sistemul de avertizare a evitării coliziunii cu automobilele și obiectele aflate în unghiul mort.

La vehiculele echipate cu sistemul Blind Spot Collision Warning - un senzor radar este utilizat pentru a alerta șoferli atunci când sunt detectate ale automobile în unghiul mort. Folosind aceiași senzori orientați spre spate, la ieșirea de pe o alee sau locuri de parcare, în funcție de drum și de condițiile de trafic, senzorii sunt proiectați să detecteze anumite obiecte în mișcare aflate în afara câmpului vizual al șoferului.
Dacă este detectat un automobil sau un obiect, sistemul va emite un semnal sonor și va afișa un avertisment, iar indicatorii oglinzii vor clipi în aceeași direcție în care a fost detectat obiectul.

Nu uitați că aceste sisteme nu substituie responsabilitatea șoferului în a conduce automobilul său în condiții de siguranță. 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 190 de țări. Astăzi, Kia are peste 52,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 49 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™ și UEFA Europa League, cea mai mare competiție a cluburilor profesioniste de fotbal din lume și partener principal al League of Legends European Championship 2019. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.